Despre Piscina Allegria

Piscina Craiova Leamna Allegria

Bun venit la Piscina Allegria! Piscina noastră de primă clasă cu apă sărată, un refugiu pentru pasionații de activități acvatice de toate vârstele!

Așadar, la Piscina Allegria, suntem mândri să oferim un mediu sigur și primitor pentru toți, de la cei mai mici bebeluși în apă până la înotători experimentați în căutarea perfecționării tehnicilor lor.

Totodată, facilitatea noastră ultramodernă este concepută pentru a răspunde nevoilor unice ale bebelușilor începând de la vârsta de 3 luni și a persoanelor mai în vârstă care doresc să învețe să înoate. Învață să explorezi un univers plin de posibilități pe măsură ce te ghidăm prin incredibila călătorie a activităților în apă!

figura piscina allegria
bebe piscina allegria
bebelusi piscina allegria

Piscina se află într-o zonă deluroasă împădurită cu mare putere de ozonificare a aerului. Acest pedoclimat nu se mai întâlnește decât în zona Băile Herculane și în Alpii Elveției.

Situată în Leamna de Sus, la 13 km de Craiova, Piscina Allegria dispune de apă cu sare, fără clor sintetic. Cu ajutorul pompelor de electroliză, clorul este extras din formula sării – NaCl! Lămpile UV prin care este recirculată apa în permanență, aduc un plus în purificarea acesteia și creează un mediu propice pentru desfășurarea activităților acvatice! Fiind o piscina Clor Free, apa este indicată atât bebelușilor, cât și persoanelor alergice la clorul sintetic sau cu piele sensibilă!

echipa piscina allegria

Echipa Piscina Allegria

Echipa Piscina Allegria este o echipă tânără cu membrii entuziaști, iubitori de oameni și gata de aventură! Mereu în căutarea perfecționării, membrii echipei au efectuat stagii de pregătire pentru desfășurarea activităților atât în țară, cât și în străinătate.

În locații precum:

  • Tesalonic (Grecia) – curs pentru bebeluși 0-3 ani,
  • Londra (Marea Britanie) pentru copii 3-6 ani.

Spune adio ochilor roșii la Piscina Allegria!

Descoperă minunile înotului în apă sărată, o experiență care depășește piscinele tradiționale cu clor.

Sistemul nostru de apă sărată, calibrat cu grijă, nu numai că oferă un mediu delicat și liniștitor, ci aduce și numeroase beneficii pentru sănătate.

Apa sărată are proprietăți antimicrobiene naturale, creând un mediu de înot mai curat și mai sigur pentru cei dragi.

Spune adio ochilor roșii, pielii iritate și mirosului persistent de clor. Intră în piscina noastră cu apă sărată, cristalina, unde cei mici pot explora, învăța și se pot dezvolta într-un mediu liniștit și confortabil.

bebelusi la curs inot la piscina allegria
copil pe saltea la piscina allegria

Copilăria la Piscina Allegria

La Piscina Allegria, credem că înotul este o abilitate esențială în viață, care ar trebui cultivată încă din copilărie.

Echipa noastră dedicată de instructori experimentați este specializată în predarea înotului bebelușilor și copiilor mici.

Prin lecțiile noastre concepute cu atenție, creăm o atmosferă pozitivă și captivantă în care copilul tău poate dobândi încredere în apă, abilități de siguranță esențiale și o dragoste pe viață pentru înot. Programul nostru progresiv este conceput să se adapteze vârstei și abilităților copilului tău, asigurându-ne că fiecare lecție este adaptată nevoilor sale specifice.

Urmărește cum cei mici devin înotători încrezători, gata să se angajeze în noi aventuri acvatice!