Grupa +6 ani

Descoperă magia inotului – sportul suprem pentru sănătatea copiilor! Piscina Craiova-Leamna-Allegria este destinatia ideală pentru cursuri de inot dedicate școlarilor!

În perioada energică și curioasă a copilăriei, inotul devine un aliat extraordinar. Cursurile noastre oferă copiilor o modalitate unică de a-și canaliza energia într-un mod benefic, practicând sportul singular care nu solicită articulațiile și nu aduce prejudicii integrității corporale. Descoperirea frumuseții apei, dobândirea de noi deprinderi și atingerea performanțelor în bazin devin surse nesfârșite de satisfacție pentru copii.

Unicitatea, diversitatea și atmosfera vibrantă a exercițiilor practicate în cadrul cursurilor noastre stârnesc dorința de a atinge excelența, de a dezvălui secretele apei și de a experimenta ceva nou la fiecare antrenament. Plăcerea de a înota și transformarea inotului într-un stil de viață aduc dezvoltare armonioasă, independență și curaj, plasând acest sport pe un podium al beneficiilor pentru sănătatea copilului tău.

Cursurile noastre de inot sunt create special pentru nivelul de vârstă și pregătire al copiilor tăi, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de fiecare moment în apă. Alege Piscina-Craiova-Leamna-Allegria pentru a oferi copilului tău o experiență inegalabilă în lumea fascinantă a inotului!