Grupa seniori

Descoperă secretul unei bătrâneți active și pline de vitalitate la Piscina-Craiova-Leamna-Allegria! Suntem destinația perfectă pentru seniorii dornici să transforme inotul într-o experiență inegalabilă.

Experiența noastră dovedește că nu există vreodată un moment prea târziu pentru a începe călătoria în lumea minunată a inotului. Zilnic, persoanele în vârstă se confruntă cu dificultăți în mișcare, dureri și pierderi de mobilitate asociate adesea cu afecțiuni cardiace. Inotul devine remediul excelent pentru îmbunătățirea stării de sănătate, deoarece efectuarea mișcărilor în apă este mult mai ușoară decât pe uscat.

Studiile confirmă că practicarea inotului de 3-5 ori pe săptămână nu doar reduce riscul de deces prematur, ci și poate crește durata de viață cu impresionanți 53% față de cei care nu se dedica acestui sport. Pentru cei cu artrită sau probleme articulare, inotul devine o soluție eficientă pentru diminuarea durerilor și disconfortului asociate acestor afecțiuni.

Pentru a susține această călătorie a sănătății, Piscina-Craiova-Leamna-Allegria oferă o reducere de 50% pentru pensionarii înscriși la cursurile de inot. Asigurăm o experiență de neegalat, avându-i ca îndrumători pe Prof. Antrenor Emerit Ghoerghe Sbora și Prof. Antrenor Viorica Sbora, pentru a te ghida către o viață mai sănătoasă și activă. Alege să investești în tine la Piscina-Craiova-Leamna-Allegria!