Piscina – Craiova – Leamna – Allegria ofera seniorilor posibilitatea invatarii si practicarii inotului. Experienta in domeniu ne-a demonstrat ca niciodata nu este prea tarziu pentru a invata sa inoti.


Activitatile zilnice ale persoanelor varstnice sunt ingreunate de dificultatea miscarii, durerile si pierderea mobilitatii articulare asociate frecvent cu aparitia afectiunilor cardiace!


In aceste situatii, inotul este un mijloc excelent de a ameliora starea de sanatate a varstnicilor deoarece efectuarea miscarilor in apa este mult mai facila decat pe uscat!


Studiile atesta faptul ca practicarea intre 3 si 5 reprize de inot pe saptamna reduc riscul decesului prematur si pot creste durata de viata cu 53% fata de persoanele care nu practica acest sport.
Persoanele cu artrita sau probleme ale articulatiilor sunt indemnate sa practice inotul pentru reducerea durerilor si disconfortului creat de aceste afectiuni!


Tocmai pentru a veni in sprijinul persoanelor in varsta, Piscina-Craiova-Leamna-Allegria ofera reducere 50% pensionarilor pentru cursurile de inot!

De asemenea, trebuie mentionat faptul ca de buna desfasurare a cursurilor si de corecta efectuare a miscarilor se vor ocupa Prof. Antrenor Emerit Ghoerghe Sbora si Prof. Antrenor Viorica Sbora!