Piscina Craiova-Leamna-Allegria ofera cursuri de inot scolarilor!


Energia maxima si curiozitatea definesc perioada copilariei, iar inotul este un mijloc extraordinar de a le satisface pe ambele.

In cadrul cursurilor de inot, copiii reusesc sa-si valorifice energia intr-un mod benefic, prin practicarea singurului sport care nu solicita articulatiile si nu aduce prejudicii integritatii corporale ale practicantului.

Curiozitatea este satisfacuta prin descoperirea continua a frumusetii apei, a noilor deprinderi si performante obtinute in bazinul de inot!


Unicitatea, diversitatea si vibe-ul exercitiilor practicate in cadrul cursurilor de inot de la Piscina Allegria, nasc dorinta de a fi mai bun, de a cuceri tainele apei, de a descoperi ceva nou la fiecare antrenament!


Placerea de a inota si de a face din inot un stil de viata, dezvolatrea armonioasa, independenta si curajul aduc un mare plus in plasarea acestui sport pe podiumul beneficiilor pentru sanatatea copilului tau!


Cursurile de inot de la Piscina-Craiova-Leamna-Allegria sunt special concepute pentru nivelul de varsta si pregatire al copilului tau!