Piscina Craiova-Leamna-Allegria ofera cursuri de inot copiilor cu varste intre 3 si 6 ani!
Apa este unul dintre cele trei elemente naturale de calire a organismului: apa, aer, soare!


In cadrul cursurilor de inot de la piscina Allegria, copiii pana in 6 ani intra in apa insotiti de unul dintre parinti atat pentru a le oferi celor mici curajul de a explora minunata lume acvatica, cat si pentru a crea legaturi indestructibile parinte-copil urmate de experiente cu valoare de amintire.
Tainele cursurilor de inot ne pun in evidenta ca fiecare copil e unic, are ritmul sau de dezvoltare si invatare, dar miscarea in apa este benefica pentru copil si parinte.


Apa stimuleaza dezvoltarea armonioasa a multiplelor sisteme ale organismului uman: muscular, circulator, digestiv, osos si nu in ultimul rand neuronal. Este dovedit faptul ca un copil care practica inotul pe tot parcusul anului este mult mai rezistent in fata bolilor respiratorii, trece mult mai usor peste virozele sezoniere si este mult mai puternic din punct de vedere psihic prin capatarea increderii in sine si dezvoltarea independentei!


Te invitam sa descoperi impreuna cu micul tau inotator bucuria, energia si vibe-ul cursurilor de inot in cadrul Piscinei Allegria!